Over PolyPride

Stichting PolyPride zet zich in voor de zichtbaarheid van polyamorie en open relaties. Dit doen we door deel te nemen aan de Utrecht Canal Pride en andere activiteiten. Om de community te versterken en uit te kunnen dragen.

Wil je bijdragen aan de organisatie als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op of stuur een berichtje via Facebook of Twitter.

Het bestuur

Het bestuur van PolyPride bestaat momenteel uit 5 bestuursleden:

Voorzitter

Loki de Jong

Sinds 2018 ben ik betrokken bij de organisatie van de Polyboot op de Utrecht Canal Pride. Een initiatief wat ik een warm hart toe draag. In 2019 ben ik als bestuurslid ingetreden bij deze prachtige stichting. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de agenda, de relatie tussen onze samenwerking met COC Midden Nederland en de verbindingen behouden binnen en buiten het bestuur. Ik ben werkzaam in de Retail, in mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan wandelen, schrijven, gamen en sociale activiteiten.

Secretaris

Maarten Blom

Coming soon..

Penningmeester

Joachim Burggraaf

Hallo, ik ben Joachim Burggraaf en sinds begin 2022 betrokken bij PolyPride als penningmeester. Als penningmeester houd ik het overzicht over alle financiƫle kwesties, zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting en afronding hiervan. In mijn vrije tijd ben ik graag in de keuken bezig om culinair te experimenteren, game ik graag of onderneem ik sociale activiteiten met familie en vrienden.

Social media expert

Mel Farag

Hey hallo, Ik ben Mel ben een 31 jarige Brabander die zich inzet om polyamorie en non monogamie op een creatieve manier zichtbaar te maken in de maatschappij. Daarbij sluit stichting Polypride goed bij mij aan. Ik ben content creator en ben verantwoordelijk voor de socials. Ik hoop jullie allemaal te spreken op een van onze activiteiten.

Algemeen bestuurslid

Ruben Peters

Ik ben sinds 2018 betrokken bij de organisatie van de Polyboot tijdens de Utrecht Canal Pride en sinds 2019 als bestuurslid van PolyPride. Als algemeen bestuurslid houd ik me bezig met verschillende taken, zoals het organiseren van activiteiten en onderhouden van deze website. Verder ben ik werkzaam als data scientist en besteed ik mijn vrije tijd aan gitaar leren spelen, boulderen en bier brouwen (en drinken) met vrienden.