Over PolyPride

Stichting PolyPride zet zich in voor de zichtbaarheid van polyamorie en open relaties. Dit doen we door deel te nemen aan de Utrecht Canal Pride en andere activiteiten. Om de community te versterken en uit te kunnen dragen.

Wil je bijdragen aan de organisatie als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op of stuur een berichtje via Facebook, Instagram of Twitter.

Het bestuur

Het bestuur van PolyPride bestaat momenteel uit 3 bestuursleden:

Voorzitter

Loki de Jong

Sinds 2018 neem ik deel aan het bestuur van PolyPride die ik o.a. samen met Ruben leven heb mogen inblazen. PolyPride doen we samen maar voor de handigheid, en persoonlijke focus rondom taakverdeling, hebben we ook een titel. Als voorzitter probeer ik mij vooral in te zetten om de stichting meer vorm te geven, samenwerkingen te exploreren en onderhouden, te zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden om consensuele non monogamie uit te kunnen dragen en een welkome sfeer neer te zetten voor de geïnteresseerden, ontdekkende en genestelde mensen m.b.t. deze liefdesvorm.

Secretaris

Maarten Blom

Polypride leef ik eigenlijk elke dag. Met veel trots praat ik over de manier waarop ikzelf en de mensen om mij heen hun best doen om relateren en exclusiviteit van elkaar te onderscheiden. Sinds 2022 mag ik meehelpen aan Stichting PolyPride in de functie van secretaris, wat inhoudt dat ik de verantwoordelijkheid draag voor allerlei saaie, stoffige administratieve taken – die ik meestal zelf ook uitvoer ­čÖé

Penningmeester

Joachim Burggraaf

Hallo, ik ben Joachim Burggraaf en sinds begin 2022 betrokken bij PolyPride als penningmeester. Als penningmeester houd ik het overzicht over alle financi├źle kwesties, zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting en afronding hiervan. In mijn vrije tijd ben ik graag in de keuken bezig om culinair te experimenteren, game ik graag of onderneem ik sociale activiteiten met familie en vrienden.