Over PolyPride

Stichting PolyPride zet zich in voor de zichtbaarheid van polyamorie en open relaties. Dit doen we door deel te nemen aan de Utrecht Canal Pride en andere activiteiten. Om de community te versterken en uit te kunnen dragen.

Wil je bijdragen aan de organisatie als bestuurslid of vrijwilliger? Neem dan contact met ons op of stuur een berichtje via Facebook of Twitter.

Het bestuur

Het bestuur van PolyPride bestaat momenteel uit 3 bestuursleden:

Voorzitter

Loki de Jong

Sinds 2018 ben ik betrokken bij de organisatie van de Polyboot op de Utrecht Canal Pride. Een initiatief wat ik een warm hart toe draag. In 2019 ben ik als bestuurslid ingetreden bij deze prachtige stichting. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de agenda, de relatie tussen onze samenwerking met COC Midden Nederland en de verbindingen behouden binnen en buiten het bestuur. Ik ben werkzaam in de Retail, in mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan wandelen, schrijven, gamen en sociale activiteiten.

Secretaris

Ruben Peters

Ik ben sinds 2018 betrokken bij de organisatie van de Polyboot tijdens de Utrecht Canal Pride en sinds 2019 als bestuurslid van PolyPride. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor notuleren, post en het onderhouden van deze website. Verder ben ik werkzaam als data scientist en besteed ik mijn vrije tijd aan gitaar leren spelen, boulderen en bier brouwen (en drinken) met vrienden.

Penningmeester

Susan van Praag

Sinds 2018 identificeer ik als poly en sinds eind 2020 heb ik in het bestuur van PolyPride plaats genomen als penningmeester. Ik zorg ervoor dat onze financiƫn op orde zijn en dat we genoeg geld hebben voor de aankleding van onze boot bij de Canal Pride. Daarnaast werk ik als projectcoƶrdinator bij Mediq, doe ik dagelijks crossfit en ben ik dol op zingen en koken.